Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retouren

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Je retourzending moet worden aangemeld met de ontvangen track & trace.

Ontvanger: Boersport
Adres: Zuiveringweg 21
Postcode: 8243PZ
Plaats Lelystad

Download  Retourformulier Boer Sport

Defecte goederen

Goederen worden als defect aangemerkt als ze beschadigd zijn ontvangen of indien er binnen een maand na aankoop een fabricagefout optreedt. Als je Boersport product is beschadigd als gevolg van slijtage zal dit niet worden aangemerkt als defect. 

Als je je artikel wilt ruilen, moet je er rekening mee houden dat we het alleen kunnen vervangen door hetzelfde product in dezelfde maat, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je ontvangt een volledige restitutie als het artikel niet kan worden gerepareerd of vervangen.

Restitutie

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren of inwisselen. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is gestort. Het is mogelijk dat wij de terugbetaling uitstellen totdat we de producten of het bewijs van het verzenden van de producten hebben ontvangen. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Je kunt kiezen voor het ontvangen van een andere maat of restitutie van het product. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van de retourzending.  Jouw restitutie zal worden uitgevoerd met de betaalwijze waarmee de bestelling geplaatst is.

WhatsApp chat