Polsbrace

Ben je opzoek naar een brace voor optimale ondersteuning op basis van uw klachten?

Een brace kan helpen de genezing te bevorderen, zowel bij het sporten als in het dagelijks leven. Herstellen van een blessure gaat sneller met de juiste brace. Reken met een brace af van pijn in uw pols. Een
 polsbrace biedt ondersteuning en compressie aan het polsgewricht. Ideaal voor het voorkomen van polsblessures, herstellen van polsblessures en pijnverlichting. Het dragen van een brace zal uw herstel bevorderen en de klachten verminderen. Verrekkingen, verstuikingen en verdraaiingen kunnen steeds beter worden aangepakt door het dragen van een brace. Bekijk ons aanbod voor meer informatie. 

Pols brace voor herstel na gebroken pols & verzwikking

Met aluminium Spalk

Carpaal tunnel syndroom
Het carpaal tunnel syndroom is een aandoening van de hand en pols. Hoe het ontstaat is meestal niet duidelijk. Deze beknelling vindt plaats ter hoogte van de pols. Hier loopt de zenuw samen met de buigpezen door een tunnel (de carpale tunnel). De zwelling kan te maken hebben met bijvoorbeeld een polsbreuk, slijtage of suikerziekte maar kan ook spontaan optreden.

22,50

Voor 23:00 besteld, Morgen in huis | Gratis verzenden & retour
Beoordeling
4.8/5

Pols Wrist Wraps & Straps

Ideaal tijdens krachttraining

Minder kans op blessures
Wrist Wraps & Straps worden gebruikt ter ondersteuning van de gewrichten. Wanneer Wrist Wraps & Straps strak om uw gewrichten heen zitten, kunt u deze beter rechthouden. Wrist Wraps & Straps fixeren de gewrichten grotendeels al in de goede houding, waardoor u hier zelf minder aandacht en kracht aan hoeft te besteden.

20,00

Voor 23:00 besteld, Morgen in huis | Gratis verzenden & retour
Beoordeling
4.7/5

Pols brace met aluminium spalk

Optimale ondersteuning
Peesonsteking door overbelasting
Een peesontsteking is een van de meest voorkomende polsblessures. Een polsbrace ondersteund, verbetert de stabiliteit van de pols en verminderen pijnklachten bij overstreking, kneuzing en revalidatie na een breuk

24,95

Voor 23:00 besteld, Morgen in huis | Gratis verzenden & retour
Beoordeling
4.6/5

Verstelbare Pols Ondersteuning

Optimale steun bij Reuma/Atrose
Reuma is een onomkeerbaar proces in het lichaam. Atrose in de pols ontwikkelt zich meestal na een trauma. Een Polsbrace is zeer geschikt voor het ondersteunen van uw pols.

14,95

Voor 23:00 besteld, Morgen in huis | Gratis verzenden & retour
Beoordeling
4.3/5
SportSport
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
WhatsApp chat