Duimbrace

Ben je opzoek naar een brace voor optimale ondersteuning op basis van uw klachten?

Een brace kan helpen de genezing te bevorderen, zowel bij het sporten als in het dagelijks leven. Herstellen van een blessure gaat sneller met de juiste brace. Reken met een brace af van pijn in uw duim. Een
 duimbrace biedt ondersteuning en compressie aan het duimgewricht. Ideaal voor het voorkomen van duim blessures, herstellen van duim blessures en pijnverlichting. Het dragen van een brace zal uw hetstel bevorderen en de klachten verminderen. Verrekkingen, verstuikingen en verdraaiingen kunnen steeds beter worden aangepakt door het dragen van een brace. Bekijk ons aanbod voor meer informatie. 

Duimbrace bij triggerduim

Ideaal bij Peesontsteking 
Triggerduim
De duim buigen er strekken geeft een vervelend of pijnlijk gevoel aan de duim. Een triggerduim ontstaat wanneer een peesschede geïrriteerd raakt. Een triggerduim komt vaker voor bij mensen met diabetes, reuma, te langzame schildklierwerking of jicht. Mensen die bijvoorbeeld veel op een toetsenbord werken of pianospelen ervaren ook sneller klachten.

24,95

Voor 23:00 besteld, Morgen in huis 
Beoordeling
4.2/5

Valbescherming voor sporten

Voorkom pijn tijdens het hardlopen.
Hardlopen is geweldig. Toch krijgen de knieën harde klappen te voorduren.  Een kniebrace geeft ondersteuning aan de knie tijdens het sporten. 

20,00

Voor 23:00 besteld, Morgen in huis | Gratis verzenden & retour
Beoordeling
4.6/5
SportSport
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
WhatsApp chat